Bakbijbel

Waarom zou je zelf taart, koekjes of brood bakken als je zoveel lekkernijen in alle soorten en maten in de supermarkt of bij de bakker kunt kopen? Simpel, omdat niets een zelfgebakken taart evenaart! Eerlijke cake die smaakt naar boter en verse eieren, gebak dat smelt op de tong, de geur van brood of gebak in huis, onweerstaanbare chocoladetoetjes; Linda Collister weet er alles van en deelt in dit boek haar geheimen. Met meer dan 120 recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Geschikt voor beginners en de meer ervaren bakkers die inspiratie willen opdoen voor nieuwe baksels. Van klassieke taarten en koekjes tot heerlijk geurende broden en desserts om van te watertanden.

AuteurLinda Collister

UitgeverijTirion Uitgevers

  • Paperback
  • 240 pagina's
  • ISBN 9789043907842

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over taart & gebak

  • Taartbijbel

    Hans Spitsbaard

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard (winnaar van het vijfde seizoen van 'Heel Holland Bakt') je alle kneepjes van het bakken van taarten. 'Taartbijbel' biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten... bekijk 'Taartbijbel'

  • Het makkelijke bakboek

    Rutger van den Broek

    Met 'Het makkelijke bakboek' bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten... bekijk 'Het makkelijke bakboek'

  • Brits bakboek

    Regula Ysewijn

    In 'Brits bakboek' geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea... bekijk 'Brits bakboek'

  • Masterclass Cakes

    Rutger van den Broek

    In 'Masterclass Cakes' laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake en olijfoliecake met mandarijn... bekijk 'Masterclass Cakes'

  • Funky vegan bakboek

    Emma Herngreen

    Emma Herngreen laat in het 'Funky vegan bakboek' zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming... bekijk 'Funky vegan bakboek'

  • 3 ingrediënten bakboek

    Sarah Rainey

    Het '3 ingrediënten bakboek' maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude... bekijk '3 ingrediënten bakboek'

  • Strooigoed

    Anne-Marij de Koning

    Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en gevuld speculaas... bekijk 'Strooigoed'

  • Cheesecake

    Sabine Koning

    Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. Maar zelf cheesecake maken is ook zeer de moeite waard, zéker met de recepten van Guilty Pleasure-koningin Sabine Koning... bekijk 'Cheesecake'

  • Koekjesbijbel

    Rutger van den Broek

    Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met 'Koekjesbijbel' gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken... bekijk 'Koekjesbijbel'

  • Bananabread

    Christelle Huet-Gomez

    In 'Bananabread' vind je eindeloos veel inspiratie voor bananenbrood. Naast een klassiek recept voor bananenbrood, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananenbrood uit jouw... bekijk 'Bananabread'