Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Pompoen
Brian Glover
Met pompoen is ontzettend veel mogelijk in de keuken: roosteren, grillen, bakken en stoven. Met de meer dan 35 hartige én zoete recepten uit dit boek zet je de heerlijkste pompoengerechten op tafel. Lichte... bekijk 'Pompoen'
-
Crème brûlée
Isabel Brancq
Crème brûlée is een klassiek nagerecht en wordt over de hele wereld gegeten. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken met allerlei bijzondere smaken. Naast... bekijk 'Crème brûlée'
-
Caffè Italia
Liz Franklin
Voor Italianen is een kop koffie niet zomaar een drankje, het is een instituut, een manier van leven. In 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal... bekijk 'Caffè Italia'
-
Het grote Nutella kookboek
Paola Balducchi
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan... bekijk 'Het grote Nutella kookboek'
-
Panna cotta
Laura Zavan
Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'
-
Muffins
Marc Grossman
De echte muffin is zoet en zacht vanbinnen, met een krokante korst. Op het muffinmenu in dit boek staan 28 recepten voor bijzondere muffins die behalve overheerlijk ook nog eens gezond zijn. Maak bijvoorbeeld... bekijk 'Muffins'
-
Yakitori
Sandra Mahut
Overheerlijke Japanse hapjes, allemaal geserveerd op een stokje! Yakitori, zoals deze saté-achtige stokjes in Japan worden genoemd, zijn prachtig als amuses of feestelijke voorgerechtjes. De recepten zijn... bekijk 'Yakitori'
-
Wie mooi wil zijn moet slim eten
Hanny Roskamp
In dit boek worden 30 voedingsmiddelen beschreven waar je hersenen en huid baat bij hebben. Sommige liggen voor de hand, zoals citrusvruchten en frambozen, maar er komen ook verrassende... bekijk 'Wie mooi wil zijn moet slim eten'
-
Appeltaart
Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner
In 'Appeltaart' vind je recepten voor de heerlijkste taarten met appel en meer. Appelkruimeltaart met witte chocola, appel-frambozencrumble, boerenappelplaat en de bekende Holtkamps appeltaart, om er maar een... bekijk 'Appeltaart'
-
Baklava
Marie Chemorin
Je vindt in dit boekje alle grote namen op het gebied van oosters gebak: baklava, gazellehoorns, Turks fruit, zalabiya, sfenzj. Maar ook minder bekende creaties als rozenrolletjes, hibiscussnoepjes en in saffraanhoning... bekijk 'Baklava'