Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Yakitori

    Sandra Mahut

    Overheerlijke Japanse hapjes, allemaal geserveerd op een stokje! Yakitori, zoals deze saté-achtige stokjes in Japan worden genoemd, zijn prachtig als amuses of feestelijke voorgerechtjes. De recepten zijn... bekijk 'Yakitori'

  • Wie mooi wil zijn moet slim eten

    Hanny Roskamp

    In dit boek worden 30 voedingsmiddelen beschreven waar je hersenen en huid baat bij hebben. Sommige liggen voor de hand, zoals citrusvruchten en frambozen, maar er komen ook verrassende... bekijk 'Wie mooi wil zijn moet slim eten'

  • Appeltaart

    Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner

    In 'Appeltaart' vind je recepten voor de heerlijkste taarten met appel en meer. Appelkruimeltaart met witte chocola, appel-frambozencrumble, boerenappelplaat en de bekende Holtkamps appeltaart, om er maar een... bekijk 'Appeltaart'

  • Baklava

    Marie Chemorin

    Je vindt in dit boekje alle grote namen op het gebied van oosters gebak: baklava, gazellehoorns, Turks fruit, zalabiya, sfenzj. Maar ook minder bekende creaties als rozenrolletjes, hibiscussnoepjes en in saffraanhoning... bekijk 'Baklava'

  • High tea party

    Susannah Blake

    Een high tea is altijd een verwennerij en heel geschikt als je iets te vieren hebt, in elke tijd van het jaar. Voor een relaxte middag met vrienden en vriendinnen kun je kiezen uit een klassieke Engelse high tea met... bekijk 'High tea party'

  • Kleine koekjes

    Ilona Chovancova

    Zelfgebakken zandkoekjes, krakelingen, speculaasjes, biscotti of schuimpjes: in dit heerlijke bakboekje vind je dertig koekjesrecepten die heel goed van pas komen op regenachtige middagen of bij... bekijk 'Kleine koekjes'

  • In een glaasje!

    José Maréchal

    Kleine gerechtjes worden mooi gepresenteerd achter glas: in een glaasje zie je hoe fraai de verschillende lagen en kleuren van de kleine verfijnde hapjes, voor-, tussen- en nagerechten zich aftekenen. Stel een complete... bekijk 'In een glaasje!'

  • Brownies

    Linda Collister

    Iedereen houdt van brownies! 'Brownies' is een smulboek vol heerlijke recepten op basis van het allerlekkerste ingrediënt: chocolade. Het water zal je ervan in de mond lopen. Is brownies maken moeilijk? Een beginner... bekijk 'Brownies'

  • Cheesecake

    Keda Black

    Dit boekje zit tjokvol lekkere recepten met verse kaas, bijvoorbeeld voor gebakken cheesecakes, kwarktaarten en roomtaarten met mascarpone of ricotta. De enige echte Amerikaanse cheesecake uit New... bekijk 'Cheesecake'

  • Clafoutis

    Isabel Brancq-Lepage

    Clafoutis zijn zoete en hartige taartjes op basis van ei. Eieren, melk, suiker en een beetje bloem - de basisingrediënten waarmee je, in combinatie met heerlijk vers fruit, een prachtige clafoutis op... bekijk 'Clafoutis'