Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Doordeweeks
Hugh Fearnley-Whittingstall
Hugh Fearnley-Whittingstall schrijft in 'Doordeweeks' over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt. Goede maaltijden, bereid met verse ingrediënten, zouden het 'hart' van elke familiekeuken moeten vormen... bekijk 'Doordeweeks'
-
Mug cakes
Lene Knudsen
Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke traktatie klaar voor na school, als feestelijk toetje, of als je zoete trek hebt... bekijk 'Mug cakes'
-
Rauw
Delphine de Montalier
In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft. Een prachtig en inspirerend boek vol heerlijke recepten met het beste uit de natuur. Voor lekker... bekijk 'Rauw'
-
Super healthy snacks
Jenna Zoe
Het is tijd om lekker én gezond te snacken. In dit boek verzamelt Jenna Zoe meer dan 60 inspirerende recepten voor snacks, voedzame tussendoortjes en hartige hapjes die je zonder schuldgevoel... bekijk 'Super healthy snacks'
-
Alles over friet
Anne de la Forest
Friet wordt overal ter wereld en in alle denkbare varianten gegeten: groot, klein, dik, dun, Frans, Belgisch of Hollands. De bekendste frieten zijn gemaakt van aardappel, maar in dit uitgebreide kookboek... bekijk 'Alles over friet'
-
Honestly Healthy
Natasha Corrett & Vicki Edgson
Aan de hand van dit kookboek vol eenvoudige recepten (meer dan 100) met een neutrale pH-waarde leer je alles over gezond en gebalanceerd alkalisch eten. Wat je nodig hebt en wat je met een alkalisch... bekijk 'Honestly Healthy'
-
The Green Kitchen
David Frenkiel & Luise Vindahl
'The Green Kitchen' is een sfeervol boek met meer dan 100 supergezonde, overheerlijke recepten voor iedere dag. Met gerechten uit de hele wereld, tips voor een goedgevulde voorraadkast en informatie... bekijk 'The Green Kitchen'
-
Chips
Orathay
In dit boek vind je ruim 30 eenvoudige recepten om gewone én bijzondere 'huisgemaakte' chips en frieten te maken, zoals chips van zwarte truffelaardappel, chips van allerlei groenten, nachos en diverse soorten frieten als... bekijk 'Chips'
-
Greendelicious Kruiden
Natascha Boudewijn
Na het succesvolle 'Greendelicious - Puur koken met je eigen oogst' neemt Natascha Boudewijn de lezer met groene vingers in 'Greendelicious Kruiden' mee op een culinaire reis door de wereld van kruiden... bekijk 'Greendelicious Kruiden'
-
De Hollandse pot
Claartje Lindhout
Aan de hand van 'De Hollandse pot' kun je uit elke provincie een compleet streekmenu maken, met helder beschreven recepturen van steeds een voor-, hoofd- en nagerecht per provincie... bekijk 'De Hollandse pot'