Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • I love cake, taart en koekjes

    Trish Deseine

    Alle bekende cakes, koekjes en taarten, klassiekers of juist die met een moderne twist, staan in dit boek. Naast heel veel bijzondere nieuwe recepten bevat het de beste recepten voor de allerbeste taarten... bekijk 'I love cake, taart en koekjes'

  • Bagels uit New York

    Marc Grossman

    Bagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties hierop (met sesamzaad... bekijk 'Bagels uit New York'

  • Lasagne

    Laura Zavan

    In dit prachtig gefotografeerde boek komen de lekkerste lasagnerecepten aan bod. Allereerst een hoofdstuk met de basisrecepten voor de pastavellen, de verschillende sauzen en vullingen. Daarna volgen de smakelijk... bekijk 'Lasagne'

  • Risotto

    Laura Zavan

    Risotto... wat is er simpeler en lekkerder? Het is een makkelijk en chic gerecht dat altijd succes heeft. Heb je het recept eenmaal onder de knie, dan hoef je alleen nog maar te variëren met de ingrediënten... bekijk 'Risotto'

  • Madeleines

    Sandra Mahut

    Madeleines, de elegante Franse cakejes met een ribbeltje, zijn heel simpel zelf te bakken. Zeventien recepten voor hartige soorten, zoals madeleines met tuinkruiden of met ham, worden aangevuld met... bekijk 'Madeleines'

  • Geweldige groente

    Annie Bell

    Groenten zijn niet alleen heel erg gezond, maar ook nog eens ontzettend lekker. In 'Geweldige groente' vind je meer dan 100 smakelijke recepten met bekende en minder bekende groenten in de hoofdrol... bekijk 'Geweldige groente'

  • Tajine

    Kim Maclean

    De Marokkaanse keuken is hot, en dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten die er zo'n bijzonder, zuidelijk tintje aan geven. Kim Maclean laat zien dat er legio mogelijkheden zijn om zelf met de... bekijk 'Tajine'

  • Stamppotten

    Anne Scheepmaker

    'Stamppotten' bevat behalve zalige vleesstamppotten zoals stamppot rauwe spinazie met lente-uitjes en lamsworstjes, en overheerlijke visstamppotten zoals stamppot met gerookte zalm en courgette natuurlijk ook... bekijk 'Stamppotten'

  • Kleine cakes met zachte vulling

    Paul Simon

    Kleine cakes met een zachte vulling van zwarte kersen, frambozen, mango, sinaasappel of bessen voor een fruitige touch. En niet te vergeten de klassieker: met chocolade! Pistachecakes... bekijk 'Kleine cakes met zachte vulling'

  • Pompoen

    Brian Glover

    Met pompoen is ontzettend veel mogelijk in de keuken: roosteren, grillen, bakken en stoven. Met de meer dan 35 hartige én zoete recepten uit dit boek zet je de heerlijkste pompoengerechten op tafel. Lichte... bekijk 'Pompoen'