Kookboeken van Uitgeverij Terra

  • Outdoor Cooking

    Lotje Deelman

    Buiten eten is het lekkerste dat er bestaat. Aan het einde van een warme dag spaghetti met zeevruchten eten voor je tent, terwijl de zon nog nagloeit op je wangen. Hotdogs aan een stok boven het kampvuur roos... bekijk 'Outdoor Cooking'

  • Van de slager

    Leanne Kitchen

    Goed en eerlijk vlees is een openbaring. 'Van de slager' is een onmisbaar boek voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de... bekijk 'Van de slager'

  • Lekker zonnig

    diverse auteurs

    Als het eindelijk lekker weer is, wil je niet lang in de keuken staan, maar heb je zin in verkoelende, snel en makkelijk klaar te maken recepten. In dit boek staan er maar liefst 200: alles wat je nodig hebt voor een lichte... bekijk 'Lekker zonnig'

  • Spitsuurkoken

    Loethe Olthuis

    'Spitsuurkoken' laat zien dat culinair genieten mogelijk is in een mum van tijd. Het boek staat vol recepten die binnen een half uur klaar zijn, vaak zelfs binnen 20 minuten. Ze zijn gemaakt met pure, verse... bekijk 'Spitsuurkoken'

  • Van de bakker

    Leanne Kitchen

    Niets is zo lekker als zelfgebakken broodjes, muffins, koekjes, cakes en taarten. 'Van de bakker' is een onmisbaar boek voor iedereen die houdt van zelf bakken. Vol gedetailleerde informatie over ingrediënten... bekijk 'Van de bakker'

  • Raapsteeltje

    Simone Kroon & Sándor Schiferli

    Koken met eerlijke, gezonde en authentieke ingrediënten: 'Raapsteeltje' laat zien waar je de producten vindt en hoe je ze kunt bereiden. Voor elk product worden zowel traditionele als moderne recepten gegeven... bekijk 'Raapsteeltje'

  • Snel & slank

    Ainsley Harriott

    'Ik wil dat dit boek alleen maar gaat over genieten van eten, het minderen van vet en het op tafel zetten van snelle, smakelijke en stevige maaltijden die feestelijk en gezond zijn en niets hebben van straf. Met... bekijk 'Snel & slank'

  • Goede smaak

    Trish Deseine

    Een luxe cassette met zes kookboekjes en meer dan 140 recepten voor de echte fijnproever. Vijf van de zes receptenboekjes behandelen een culinaire specialiteit: truffel, foie gras, chocolade, champagne... bekijk 'Goede smaak'

  • Basic pasta

    Jody Vassallo

    Alles wat je wilt weten over het bereiden van verse pasta. Een bloemlezing van sauzen en pesto. Meer dan tachtig recepten - eenvoudig en snel te bereiden. Verrassend en origineel. Kortom, pasta in al zijn... bekijk 'Basic pasta'

  • Basic Thais

    Jody Vassallo

    Meer dan 80 eenvoudige en snelle, klassieke of bijzondere recepten om thuis te kunnen genieten van de Thaise keuken. Welk gerecht je ook kiest, het zal aroi muk muk (heerlijk) smaken en je gasten zullen graag... bekijk 'Basic Thais'